Hjælp søges!

DFSU disc golf specialudvalget efterspørger din hjælp. Vi vækster helt vildt i disse år, og det kræver sine frivillige at følge med udviklingen både lokalt og nationalt.

Helt konkret efterspørger forbundet frivillige kræfter til at indgå i diverse disc golf udvalg. Organiseringen af disc golf skulle gerne udvikle sig væk fra, at en lille bestyrelse sidder med al arbejdet. Den nuværende bestyrelse oplever i stigende grad at medlemmerne efterspørger tiltag og udvikling, som bestyrelsen i sin nuværende kapacitet ikke kan honorere.

Har man lyst til at præge udviklingen, opfordres man til at møde frem på repræsentantsskabsmødet d. 5. marts eller på anden vis kontakte bestyrelsen, så vi i fællesskab kan skabe en solidt fundament for discgolfens udvikling i Danmark.

Nedenfor ses de konkrete udvalg, som vi ønsker at rekruttere folk til. Udvalg markeret med grøn kant er udvalg, der allerede enten er godt kørende, eller som minimum igangsat. Det betyder dog ikke, at vi ikke ønsker flere hænder i udvalgene.

De to nok vigtigste poster, hvor vi mangler hjælp, er vedrørende økonomien.

  1. Vi efterspørger helt konkret i kasserer for DFSU disc golf specialudvalget. De primære opgave består i at modtage/rykke for gebyrer fra DFSU Danish Tour 2022, samt at betale løbende udgifter til disc golf aktiviteter. Kontingentopkrævelse mv ligger hos sekretariatet.
  2. Vi efterspørger folk med mod på at skaffe økonomiske midler til forbundet enter i kraft af sponsorater eller fondsmidler til specifikke formål. Dette anser vi som en vigtig del af fremtidig virke, men i øjeblikket har vi i bestyrelsen ikke ressourcerne til dette arbejde.
Note: Fordelingen af udvalg er ikke endelig. Har du andre idéer, så henvend dig til bestyrelsen.

Kunne du have en interesse i at deltage i udviklingen af en eller flere af de respektive områder af sporten, så tøv ikke med at give dig til kende. Send en mail til bestyrelsen@ddgu.dk med dine tanker omkring det at indgå i udvalget.

Bestyrelsen
bestyrelsen@ddgu.dk