Anti doping

I idrættens verden er det først og fremmest organisationerne World Anti Doping Agency, Anti Doping Danmark og Dansk Idrætsforbund, der står for at bekæmpe brugen af forbudte stoffer (i daglig tale kaldet doping), der helt eller delvist kan være med til at forbedre yde- og præstationsevne i idrætssammenhænge; et arbejde Dansk Disc Golf Union fuldt ud bakker op omkring.

I forlængelse af ovenstående bør det derfor nævnes, og på det kraftigste understreges, at Dansk Disc Golf Union til enhver tid følger World Anti Doping Agency’s gældende regler for anti doping (jvnf. World Anti Doping Agency’s officielle liste over forbudte stoffer), og at du således som sportsudøver er underkastet disse gældende regler omkring brugen af forbudte stoffer, der helt eller delvist kan være med til at forbedre din yde- og præstationsevne i idrætssammenhænge.

For en komplet fortegnelse over hvilke forbudte stoffer, der er medtaget på World Anti Doping Agency’s anti doping liste se da organisationens officielle website på www.wada-ama.org eller læs mere på www.antidoping.dk eller www.dif.dk.

Skriv et svar