DFSU frivillige

Arbejdet i og omkring DFSU Disc Golf Specialudvalg (tidligere DDGU) er baseret på frivillig arbejdskraft, entusiasme og hvorom alt er: Passion, og det skal således ikke være nogen hemmelighed, at DFSU Disc Golf Specialudvalg uden denne indsats ville have meget svært ved overhovedet at eksistere.

DFSU Disc Golf Specialudvalg er derfor utrolig taknemmelig og påskønner meget de personer, der udretter et godt, solidt og nyttigt stykke arbejde i unionens regi, hvad enten det drejer sig om at udbrede kendskabet, informere og synliggøre samfundet om disc golf som værende en seriøs sportsgren, arbejdet omkring turneringsafholdelse eller noget helt tredje. Vi vil derfor gerne sige tak til alle frivillige, der gør en indsats for unionen og sporten – tak.

Men der er altid brug for et par ekstra hænder til at klare arbejdsopgaverne, og har du derfor lyst til at give en hånd med så tøv ikke med at kontakte os ved at sende en e-mail til bestyrelsen@ddgu.dk, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv et svar