Monthly Archives: marts 2015

Udvidelse af Danish Tour #5 i Hillerød

Grundet den store efterspørgsel på deltagelse til Hillerød Open, hvor samtlige ordinære pladser blev fyldt i løbet af det første døgn efter tilmeldelsen åbnede, har DDGU besluttet at give turneringen dispensation fra retningslinjerne for Danish Tour. Turneringen vil derfor som et forsøg blive afviklet som 3×13 huller i stedet for de normale 2×18 (plus finale) Det giver mulighed for at udvide det samlede spillerfelt til i alt 65 spillere.

For at PDGA rater en runde, skal den minimum bestå af 13 huller. Derfor vil banens 12 permanente huller blive udvidet med et ekstra hul i forbindelse med turneringen.

DDGU havde i første omgang afvist at give denne dispensation, men den overvældende interesse fik bestyrelsen til at genoverveje beslutningen. Vi håber ikke at denne ændring giver anledning til problemer, men skulle nogle spillere der allerede havde tilmeldt sig ikke ønske at spille under de ændrede forudsætninger, vil de naturligvis få tilbudt at få refunderet deres tilmeldingsgebyr. De spillere der stod på ventelisten er nu rykket op. Der er et begrænset antal pladser tilbage, så det er om at være hurtig.

Turneringssponsor

Disc Connection

 

Ny bestyrelse i DDGU

Der blev, som det tidligere var udmeldt, afholdt generalforsamling i lørdags, hvor der blandt andet blev en smule udskiftning i bestyrelsen. Søren Lindgreen trådte ud af bestyrelsen for at fokusere mere på klubarbejdet i KFK og selvfølgelig mere tid til at spille, og Sinus Frank overlader kasserer-posten til Niels Kloster, men kommer dog til at yde noget support i kulliserne i en overgangsperiode. Iben får også lidt mere tid på banen, men holder dog en fod indenfor med en suppleant-plads.

Tre spillere valgte at stille op til en plads i bestyrelsen og blev alle valgt enstemmigt ind. Thomas Rasmussen er det nok de fleste, der kender bl.a. som deltager i mange open finaler i de sidste par års turneringer. Kasper Hornby er en forholdsvis ny spiller med hjemmebase i KFGK og Nicklas Jonasson er en ny spiller med hjemmebase i KFK.

Joakim fortsætter selvfølgelig sin andet år ved roret som formand i bestyrelsen. En stor tak for indsatsen til dem, der tager et skridt tilbage i bestyrelsessammenhæng, og velkommen til de nye frivillige, der er klar til at investere noget af deres energi i vores sport.

Info vedr. generalforsamling på lørdag

Årets generalforsamling holdes på lørdag d. 14/3 fra kl. 12-15 i det store mødelokale hos DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100, 1. sal.

DDGU vil gerne byde på lidt forfriskninger og en snack, så vi vil derfor også gerne vide ca. hvor mange der kommer, så send venligst en mail til bestyrelsen@ddgu.dk, hvis du forventer at dukke op.

Vel mødt 🙂