Ny bestyrelse i DDGU

Der blev, som det tidligere var udmeldt, afholdt generalforsamling i lørdags, hvor der blandt andet blev en smule udskiftning i bestyrelsen. Søren Lindgreen trådte ud af bestyrelsen for at fokusere mere på klubarbejdet i KFK og selvfølgelig mere tid til at spille, og Sinus Frank overlader kasserer-posten til Niels Kloster, men kommer dog til at yde noget support i kulliserne i en overgangsperiode. Iben får også lidt mere tid på banen, men holder dog en fod indenfor med en suppleant-plads.

Tre spillere valgte at stille op til en plads i bestyrelsen og blev alle valgt enstemmigt ind. Thomas Rasmussen er det nok de fleste, der kender bl.a. som deltager i mange open finaler i de sidste par års turneringer. Kasper Hornby er en forholdsvis ny spiller med hjemmebase i KFGK og Nicklas Jonasson er en ny spiller med hjemmebase i KFK.

Joakim fortsætter selvfølgelig sin andet år ved roret som formand i bestyrelsen. En stor tak for indsatsen til dem, der tager et skridt tilbage i bestyrelsessammenhæng, og velkommen til de nye frivillige, der er klar til at investere noget af deres energi i vores sport.