Monthly Archives: januar 2015

Generalforsamling

Hermed indkaldes til dette års generalforsamling i Dansk Disc Golf Union. Generalforsamlingen afholdes d. 14. marts 2015. Der er endnu ikke fastsat et endeligt sted for afholdelse af generalforsamlingen, men det bliver formentlig i København. Den endelige adresse annonceres senere. Se indkaldelsen for dagsorden med mere her.

Vi gør opmærksom på at 3 af bestyrelsens nuværende 5 medlemmer ikke genopstiller, og du bedes derfor overveje om det ikke var noget for dig. Hvis du vil høre nærmere, så kontakt bestyrelsen på bestyrelsen@ddgu.dk

På fredag d. 6/2 ajourfører vi 2015-medlemsdatabasen. Dvs. at du bør forny dit medlemskab for at forblive medlem (hvis du ikke allerede har gjort det) og dermed stå på vores mailliste, i DDGU Scorekeeper, i PDGAs database osv. For at have stemmeret på generalforsamlingen og tilmelde dig DDGU Danish Tour turneringerne kræves det også at dit medlemskab er opdateret.

Forny dit medlemskab her.

Som den opmærksomme læser vil opdage i indkaldelsen, er kontingentet i år steget med 50 kr. for alle typer medlemsskab. (Dog refunderer DDGU juniorers kontingent) Det blev vedtaget på sidste års generalforsamling, og de 50 kr. pr. medlem er øremærket til juniorarbejde. Der vil snarligt komme nærmere herom.

 

Hjælp!

Tre af bestyrelsens i alt fem medlemmer påtænker at afslutte deres arbejde for DDGU efter generalforsamlingen i marts. Dette sker ikke pga. uenighed eller andre kontroverser, men fordi de har valgt at prioritere andre sider af tilværelsen – heriblandt ikke mindst andre indsatser for vores elskede sport. Da det kan vise sig at være en umulig opgave for to personer at drive unionen,  kan det få katastrofale konsekvenser for den fremtidige nationale samling af sporten, hvis der ikke kommer friske kræfter til. Derfor søger DDGU nye medlemmer til bestyrelsen, og du opfodres hermed allerede nu til at overveje, om det skal være dig!

Danish Tour og Danmarksmesterskaber 2015 fastlagt

Så er kalenderen for årets turneringer klar. Året byder på otte turneringer samt DM i pargolf og individuelt Danmarksmesterskab. De regionale mesterskaber falder begge i august, og afholdes som tidligere sammen med udvalgte Danish Tour-turneringer.   Se mere her: DDGU-kalender-2015 (Rød = Danish Tour, Grøn = Euro Tour og blå = Major)

I sæson 2015 introduceres også en ekstra AM-række, hvor der spilles fra hvid tee. Det bliver et springbræt, hvor amatørspillere kan prøve kræfter med lang tee uden at skulle kæmpe mod de allerbedste. Mere om kalenderen og den nye række senere.

(NB: Der var et par forkerte datoer i den første version af kalenderen (Aalborg og Mølleparken), der er nu rettet.)

 

 

Er du DDGU’s nye Webmaster?

Først og fremmest GODT NYTÅR til jer alle. Må 2015 blive fyldt med masser af god disc golf.
DDGU vil rigtigt gerne være mere aktive i forhold til medlemmerne. Både her på hjemmesiden og på facebook. Det er bare ikke altid nemt for bestyrelsen at finde tid til det hele, og slet ikke når man også skal finde ud af hvem der skal gøre hvad først. Derfor håber vi på at kunne finde en dedikeret webmaster, der kan holde hjemmesiden opdateret, og lægge lidt nyheder ind nu og da. DDGU.dk kører på WordPress, men det er ikke noget krav at du har kendskab til det. Det er nemt at gå til, og det vigtigste er at du har tiden og lysten til at gøre det. Skriv til bestyrelsen@ddgu.dk hvis du er interesseret, eller vil høre nærmere.