Partnere

DFSU Disc Golf Specialudvalg retter en meget stor tak til unionens partnere, der er med til at gøre det muligt at holde foretagendet kørende. Det skal dog siges, at DFSU Disc Golf Specialudvalg hele tiden er på udkig efter nye potentielle partnere. Er din virksomhed eller dit foretagende således interesseret i et partnerskab med DFSU Disc Golf Specialudvalg, så tøv ikke med at kontakte os ved at sende en e-mail til bestyrelsen@ddgu.dk, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan du som partner til DFSU Disc Golf Specialudvalg bidrage med? Vi mangler altid partnere til vores nu 2 nationale tours i Danmark – DFSU Danish Tour, rettet mod de bedste spillere i Danmark og Fairway Cup, der retter sig mod amatør-spillerne. Vi har de seneste år set en nærmest eksplosiv vækst i tilgangen af spillere, og der er et stort potentiale her for eksponering for dig og din virksomhed. Kontante præmier til pro-rækkerne eller penge til de arrangerede klubber er altid i høj kurs, men andre ting i form af gavekort og anden merchandize er også i høj kurs.

DFSU Disc Golf Specialudvalg står desuden også for at organisere landshold der hvert 2. år deltager i Europamesterskaberne i Disc Golf, og her mangler vi altid partnere til indkøb af tøj og hvad vi ellers kan hjælpe spillerne med, økonomisk som praktisk, herunder bl.a. funding af gratiale til vores holdkaptajner.

Hvad kan vi gøre for dig? Helt lavpraktisk kan vi til gengæld for dit partnerskab tilbyde discgolf-events for dine medarbejdere, men også omtale her på hjemmesiden, via vores Sociale Medier ( DFSU Disc Golf på Facebook) i forbindelse med events i er partnere på.
Der vil også i forbindelse med optagelse af video fra disse events være omtale/logoer i det omfang i ønsker. Alt er muligt!

EM-truppen 2018
EM-truppen til EM i Kroatien, 2018. René Mikkelsen/The Danish Disc Golf Guy

Liste over Dansk Disc Golf Unions nuværende sponsorer