DDGU Ranglisten

Pga manglende vedligehold af scorekeeper er DDGUs ranglistesystem med handicap-udregning blevet udfaset.

Istedet vil denne side for nu blive anvendt til ranglisten der vil danne grundlag for udtagelse til EM-truppen fremover – første gang er til EM2020 (læs mere under EM – indsæt link).

Om Ranglisten

For udtagelsen til EM-truppen 2020 benyttes en simpel udgave at det samme system der anvendes i Estland og Lithauen.

  • For hver spiller tages den nuværende rating og ganges med 10.
  • Så ses der på evt placering ved DM året før – en 1. plads i den division spilleren har stillet op i giver 1000 point – en 6. plads giver 100 point.
  • Placering ved DM i indeværende år (året før EM) – her giver en 1. plads 5000 point – en 10. plads giver 400 point
  • Optjente PRO point på tværs af alle (pro)divisioner en spiller har stillet op i i løbet af året (året før EM)-
  • Det skal bemærkes, at enkelte spillere både kan vælge at stille op i MPO/FPO og en aldersbeskyttet division, såfremt EM og Masters EM afholdes på forskellige tidspunkter. Såfremt de to events afholdes samtidigt ser vi helst, at spillerne så tidligt som muligt tilkendegiver hvilken division de ønsker at stille op i til EM – der vil dog stadig, for disse spillere blive lavet to point-regnskaber, men kun deltagelse i en given division vil give point til denne specifikke division ved f.eks. DM. (rating og PDGA-point lægges til samtlige point-regnskaber for disse spillere).
  • Fra 2020 og frem vil der desuden blive medregnet point for placering til Danish Tour afdelinger og for samlet stiling til Tour’en + 50% af PRO-point optjent 2 år før EM-året. (gælder først for udtagelsen til EM-truppen i 2022).

Listen vil blive opdateret manuelt ca en gang om måneden og vil foreløbigt ikke nødvendigvis inkludere alle spillere, men kun dem der rating og aktivitetsmæssigt ligger i toppen.

 

[indsæt tabel her]

Se i øvrigt PDGA Europes ratingliste her, eller for alle PDGA-medlemmer i verden her.