Monthly Archives: marts 2018

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Da der på den ordinære generalforsamling den 3. marts, ikke kunne vælges en ny bestyrelse, da der ikke var nogle opstillede kandidater, og ingen af de tilstedeværende ønskede at stille op, er det nødvendigt at afholde en ekstraordinær genraforsamling. Kan der ikke findes en bestyrelse til at tage over, vil det være nødvendigt at tage skridt til at opløse DDGU.  Den ekstraordinære generalforsamling afholdes i forbindelse med Aalborg Open d. 7 april. kl. 19 (eller så hurtigt som muligt herefter, i forhold til afviklingen af 2. runde af turneringen) DDGU byder i den forbindelse på Pizza og en øl/vand til deltagere på generalforsamlingen. Det vil være nødvendigt at tilmelde sig til Pizza på dagen, hvor der vil blive ophængt en liste. For at deltage/stemme på generalforsamlingen, kræver det at dit medlemskab af DDGU er betalt for 2018. Har du endnu ikke gjort det, kan du gøre det her: https://wp.ddgu.dk/?page_id=86
Ønsker du at stille op til bestyrelsen eller har spørgsmål til det, kan du kontakte formanden.
[gview file=”https://wp.ddgu.dk/wp-content/uploads/2018/03/Indkaldelse-til-XGF2-018.pdf”]

Turneringskalender 2018

OBS! Der var en fejl i datoen for DM oprindeligt. DM Afholdes d. 22.-23. september, og ikke som først skrevet, d. 15.-16. 

Nu er turneringskalenderen for 2018 endelig faldet på plads. Den har ladet vente længe på sig. Desværre er det ikke den kalender vi havde ønsket at præsentere. Der var ikke opbakning bag det forslag for Tourformatet som bestyrelsen fremlagde i starten af året, og det har ikke været muligt at finde opbakning til at fortsætte som sidste år heller. Det betyder desværre at der i år ikke bliver nogen Danish Tour i DDGU regi. Det er vi naturligvis kede af, men måske er tiden inde til at det ikke er nødvendigt at DDGU skal stå for at tilrettelægge en tour, for at få turneringer runde i landet. Der er heldigvis stadig nogle der ønsker at afholde turneringer, men de ønsker i større grad at gøre det på deres egne præmisser. Det har DDGU ingen intentioner om at stå i vejen for.

Det betyder ikke at der slet ingen DDGU-turneringer vil være. Efter to års fravær byder vi igen på Jydske Mestersskaber. De bliver afholdt af ÆDGK 6100 i Gram d. 12.-13. maj. (2×18 huller lørdag og 18 huller med golfstart søndag)

De Sjællandske Mesterskaber bliver afhold på Eghjorten i Hillerød af EDGK d. 30. september. (2x 18)

Danmarksmesterskabet vender tilbage til Valbyparken d 22.-23. september efter KFK er trådt til.

Derudover vil der også allerede blive afholdt Aalborg Open d. 7.-8. april, og Tilst Open d. 7-8. juli. De vil dog være selvstændige turneringen uden for DDGU-regi. På Sjælland bliver de allerede annoncerede turneringer Kokkedal Open, OMFTL, Knæk Cancer samt Road to Tyyni naturligvis også afholdt som planlagt. Og der kommer sikkert flere til. Vi forventer at D’Am Tour kommer igen i år, og der er også noget på vej i Jylland, ligesom alle andre der ønsker at afholde turneringer naturligvis har mulighed for det. F.eks. hvis nogen ønsker at afholde et DM i pargolf. Se alle turneringer i Turneringskalenderen

Tilmeldingen til Aalborg Open åbner i næste uge. Der er store nyheder på vej angående banen i Bundgaardsparken, så der arbejdes lige nu på højtryk, med at få de nye huller på plads. (Hint: Skovhuller)