Monthly Archives: februar 2015

Generalforsamling

På lørdag er det sidste chance for at komme med forslag der skal behandles på årets generalforsamling i DDGU den 14. marts. Forslag skal sendes til formanden på formand@ddgu.dk. Vi har endnu ikke fundet de endelige lokaler for afholdelsen, men generalforsamlingen vil blive afhold i København eller nordsjælland.

Vi søger stadigvæk kandidater til bestyrelsen. Som tidligere nævnt stopper 3 af de nuværende medlemmer, inkl. kassereren. Vi kunne især godt bruge en elitespiller eller en spiller med flere års erfaring inden for sporten, for at få så alsidig en bestyrelse som muligt.

 

Eghjorten i Hillerød udvides til 18 huller

Sidste år havde den nye bane Eghjorten i Hillerød debut på Danish Tour. Den var i den anledning midlertidigt udvidet fra den 12 permanente huller til 18 huller. I år er Hillerød igen på kalenderen d. 13. juni, hvor der dog spilles med to forskellige 9-hullers kombinationer i stedet. Men 2016 kan måske byde på 18 permanente huller, da der er blevet bevilget en udvidelse af banen.
Læs mere om udvidelsen her og her.

Juniorpuljen

DDGU har oprettet en juniorspulje, der er rettet mod at fremme sporten blandt unge udøvere og dermed sikre en fremtidig vækst. Som det tidligere er blevet nævnt, blev det desuden vedtaget ved sidste års generalforsamling, at kontingentet skulle forhøjes, hvor forøgelsen skulle øremærkes til ungdomsarbejde. Vi vil selvfølgelig gerne af med pengene igen, men det kræver, at der er nogle med idéer og lyst til at lægge en smule arbejde i et projekt melder sig.

Hvis du kunne tænke dig at søsætte et projekt, som f.eks. en turnering eller måske noget mere PR orienteret med fokus på unge spillere, så send os en mail. Det er en god idé at undersøge hvad projektet specifikt har brug for, og hvad de enkelte dele koster på forhånd, men vi modtager også gerne en mail hvis det bare er en løs idé, så vi kan få et billede af, hvad du har i tankerne, og eventuelt komme med input eller løsningsforslag til hvordan netop din ide kan realiseres.

Der skal også lyde en tak til Martin Frederiksen, der donerede sine præmiepenge fra den flotte 3. plads ved European Championship 2012 til puljen.

Nye tiltag i 2015

Så er det vist på tide at melde lidt ud omkring de ting bestyrelsen har barslet med at få på plads til den nye sæson, nu hvor kalenderen er kommet på plads, og der er blevet indkaldt til generalforsamling.

Gave til nye medlemmer

Nye spillere spørger ofte hvad man får ud af at melde sig ind i DDGU. Og udover at man får lov til at spille på Danish Tour og stille op til DM, kan det være svært at forklare om PDGA og rating. Derfor har vi i år som noget nyt valgt at tilbyde nye spillere en DDGU disc. Discen tilbydes i samarbejde med Prodisc og Disc Connection. Ved tilmelding får man valget mellem et gavekort fra en af de to butikker, og discen vil så blive tilsendt sammen med din første bestilling. Desuden tilbydes nye medlemmer 20% rabat på deres første bestilling hos Gbase® Sport.

 

Ny AM division

Der var sidste sæson en del snak om at springet mellem amatør of Open var for stort, og i spørgeskemaet i efteråret var der et overvældende flertal for at indføre en division der lå mellem AM og Open. Det ønske har vi derfor valgt at imødekomme. Teknisk set indfører vi AM Intermediate (MA2), der ligger under den nuværende AM Advanced division. Den nye division har et loft på PDGA rating, så kun spillere med en rating under 900 (eller DDGU handicap på mindst 15) kan få lov at stille op. Dog har man lov at færdiggøre sæsonen hvis man ønsker det, selvom ens rating stiger undervejs i sæsonen. Denne division henvender sig derfor til nye og let øvede spillere. AM Intermediate spiller fra næstlængste tee (oftest Gul).
Samtidig har vi besluttet at AM Advanced (MA1) i år skal spille fra samme tee som Open. Advanced er dermed tænkt som et springbræt til at tage skridtet op i Open. Ved at spille fra samme tee, kan man nemmere sammenligne resultaterne og dermed niveauet, mellem AM og Open spillerne. AM Advanced er tiltænkt de spillere der har spillet med i toppen af AM rækken og dem som har overvejet at stille op i Open, eller dem som evt. har taget springet til Open lidt for tidligt. Vi henstiller til at spillere med en PDGA rating på 935 eller bedre (DDGU handicap 11,5 eller lavere) stiller op i Open.

Vi er opmærksomme på de indvendinger mod dette initiativ, som nogle gav udtryk for i spørgeskemaet. Dette er i første omgang et forsøg, og vi følger naturligvis udviklingen og evaluerer på det efter sæsonen. Vi modtager gerne tilbagemeldinger og kommentarer løbende, både postive og negative.

Flag

Vi håber på at kunne peppe turneringerne lidt op med nogle beach flags. Det kræver dog at vi får designet nogle lækre flag. Har du et bud på hvordan de kunne komme til at se ud, eller har du erfaring med at lave den slags, så hører vi gerne fra dig, så vi kan få lavet nogle flotte flag, der kan pynte lidt op på Danish Tour i år.

Juniorpulje

Som vedtaget på sidste års generalforsamling bliver der i år indbetalt 50 kr. pr. medlem til en pulje der skal gå til juniorarbejde. Mere herom senere.

 

Turneringssponsor

Disc Connection

reklame_prodiscgbase_sport_140x100