Monthly Archives: marts 2020

Ny Corona/COVID-19 opdatering 8. april

I lyset af seneste udmelding fra regeringen opfordrer DDGU til, at alle klubaktiviteter fortsat aflyses på banerne frem til 10. maj. Der opfordres også til, at man ikke arrangerer spil i større grupper i privat regi, at man fortsat tager de nødvendige forholdsregler såsom at holde god afstand til andre og opretholder god hygiejne.
Vi vil nødigt ende i en situation, hvor disc golf beskyldes for ikke at tage dette alvorligt!
Danish Tour 2020 afventer foreløbig endelig besked, hvorvidt det bliver muligt at gennemføre touren. Som udgangspunkt fastholdes udmeldte datoer for de næste afdelinger i Vojens (30./31. maj) og Svinninge (6./7. juni), men vi bliver nødt til at afvente nye udmeldinger fra regeringen ift perioden efter 10. maj. Dertil afventes officiel udmelding fra PDGA vedr sanktioneringer af turneringer. Tour-udvalget håber på forståelse og tålmodighed.
Vi kan desuden også endnu en gang opfordre til at følge de officielt udstukne retningslinier for at stoppe yderligere smittespredning:

– Vask hænder
– Brug håndsprit
– Hold mindst 1-2m afstand til andre spillere
– Host i albuen (“do the dab”)
– Lad være med at røre ved andres discs
– Spil, om muligt alene – der skal nok være rig lejlighed til at spille med dine venner igen inden længe. Vi har allerede set én bane blive lukket, flere skulle nødigt følge. Derfor undgå grupper på banerne og hold afstand til andre.

Sammen kan vi stoppe spredningen, og komme tilbage til en normal hverdag igen.

Yderligere udskydelse/aflysning af arrangementer

PDGA meldte d. 20. marts ud, at man har valgt at suspendere sanktionerede events til og med udgangen af april også på globalt plan, grundet Corona/COVID-19.

Det betyder konkrekt for os i Danmark, første afdeling af Danish Tour der skulle have været afholdt i momhøje d. 18-19. april foreløbigt er udskudt indtil videre. Der arbejdes på at finde en ny dato, men indtil situationen med Corona er afklaret kan hverken vi eller TD Karsten Iversen sige nærmere om hvor det bliver.

Karsten har allerede kontaktet de tilmeldte spillere med nærmere information, og vi opfordrer til, at eventuelle spørgsmål om Momhøje-afdelingen rettes til ham (TD kan kontaktes gennem metrix-siden https://discgolfmetrix.com/1149169 og tilmeldingen for nye spillere er foreløbtigt suspenderet.

Vi kan desuden også stadig kun opfordre til at følge de officielt udstukne retningslinier for at stoppe yderligere smittespredning:
– Vask hænder
– Brug håndsprit
– Hold mindst 1-2m afstand til andre spillere
– Host i albuen (“do the dab”)
– Lad være med at røre ved andres discs
– Spil, om muligt alene – der skal nok være rig lejlighed til at spille med dine venner igen inden længe.

Sammen kan vi stoppe spredningen, og komme tilbage til en normal hverdag igen.

Discgolf og Coronavirus – aflysning af arrangementer


DDGU må desværre udskyde planlagte aktiviteter i marts måned som følge af regeringens og sundhedsstyrelsen retningslinjer angående COVID-19.

Konkret betyder det at den planlagte træneruddannelse i Aalborg bliver udskudt til senere på sæsonen.

DDGU opfordrer samtidigt at alle træninger og sociale arrangementer i klubberne suspenderes – både udendørs og indendørs.

Vi er dog så heldige at disc golf er en udendørssport, der til daglig foregår i små grupper. Tager man ud på banerne, så opfordres man til at tage sine forholdsregler og undgå fysisk kontakt til sine medspillere.