Medlemskab

Indmeldelse og fornyelse af medlemskab

Fra 1. januar 2020 blev DDGU en klub-union. Det vil sige, at du ikke som enkeltperson kan blive medlem af unionen, men derimod skal være medlem af en klub, som er medlem af DDGU for f.eks. at kunne stille op til DM og deltage i Danish Tour.

Klubber der ønsker at blive medlem bedes kontakte nedenstående mail-addresse med f.gl. informationer:

  • medlemstal per 31/12 foregående år (dvs for medlemsskab 2021 bedes medlemstal for 2020 oplyses
  • Kontakoplysninger til Formand for forening (navn/emailaddresse)
  • Evt kontaktperson i foreningen, hvis det ikke skal være formanden (også navn/email-addresse).

Ydermere vil vi også gerne have evt opdateret link til eventuel hjemmeside for foreningen, som der linkes til fra DDGU.dk.

Medlemsskab for 2020 er gratis, og pris for 2021 blev sat til 50kr per klubmedlem på det ordinære repræsentatskabsmøde d. 7. marts 2020.

Medlemskab af foreningen giver stemmeret på repræsentantskabsmødet, og andel af stemmer bestemmes af medlemstal i den enkelte forening, Se Vedtægter for 2020 for nærmere detaljer.

Email med  indmeldelse@ddgu.dk

Se hvilke klubber der allerede er medlem af unionen her: https://wp.ddgu.dk/?page_id=116

PDGA medlemskab

DDGU håndterer ikke længere medlemmers indmeldelse/fornyelse af hos PDGA, hvilket også afspejles i kontingentsatsen. Medlemmerne derfor selv sørge at administrere deres PDGA-medlemskab på PDGA’s hjemmeside. For at deltage i DDGU’s turneringer (Danish Tour og regionale mesterskaber) anbefales et aktivt medlemskab af PDGA, og et krav til DM.

Er man i tvivl om hvilken medlemstype man skal vælge er det en god ide at starte med et AM-medlemsskab – man kan altid opgradere senere. Spørgsmål vedrørende PDGA kan rettes til vores PDGA Landekoordinator (rene@ddgu.dk).

Forny/opret PDGA-medlemskab