Monthly Archives: januar 2014

Fornyelse af medlemskab 2014

Vores nye medlemsformular er nu færdig og det er dermed tid forny jeres DDGU medlemskaber.

Formularen finder du her.

HUSK evt. at ændre adresse, e-mail osv. i formularen, samt angive medlemskabstype.

Juniorer (født 1998 eller senere) har GRATIS medlemskab i 2014 – DDGU betaler mao. gebyret til PDGA. Vi beder alle sige dette til juniorerne i klubberne og til potentielle junior-medlemmer, så vi kan fremme vores sport blandt de unge.

Det er som tidligere år muligt at betale med Dankort, VISA og Mastercard,

2013 er ovre – 2014 godt i gang

Året 2013 er nu vel overstået med et succesfyldt DM – for første gang nogensinde i Randers – som sidste vigtige turnering i september.

På DDGU Danish Tour var der i 2013 lidt færre deltagere gennemsnitligt pr. turnering, men antallet af medlemmer i DDGU toppede med det højeste nogensinde på 143 medlemmer.

Klubmæssigt har KFK domineret på touren, mens det indviduelt går rigtig godt for Kristian Spliid, der fortjent har konsolideret sig sikkert med en rating over 1000 og en kåring som Årets Spiller. Også Jeppe Ask Sørensen har været over 1000 i rating i år og Karl Johan Nybo er stadig Danmarks, en af Europas – og verdens – bedste spillere med stabilt spil i de turneringer han deltager i. “KJ” vandt i år sit 8. DM i træk i Open-rækken – ikke gjort af andre før ham.

2014 er allerede startet med tilmelding til Dutch Open som årets første EuroTour, tilmelding til EM i Schweiz åbner ganske snart og vi vender hurtigt tilbage med mulighed for at deltage dér.
Vi er ved at omlægge vores hjemmeside og systemer, turneringskalenderen for DDGU Danish Tour og DM er næsten klar og der kommer snarest en mail med mulighed for fornyelse af medlemsskab i det nye system.

Godt nytår fra DDGU – vi glæder os til 2014-sæsonen