Author Archives: Arne Mejlholm

OktoberDisc 2014

OktoberDisc er traditionen tro blevet afholdt og her er en opsummering fra TD:

OktoberDisc 2014 havde samlet et AM felt på 32 spillere, hvor flere har leveret rigtig gode resultater i denne sæson. Efter en tæt turnering var det Jesper Jensen, der trak fra på de sidste 9 huller på hjemmebanen i Haderslev. På de efterfølgende pladser blev det Claes Würtz og Timothy Hald.

Open-rækken blev vundet af Thomas Rasmussen, der trods deltagelse i alle OktoberDisc turneringer, endnu ikke havde vundet. Det blev der lavet om på i år, hvor grundlaget til sejren blev lagt i første runde med en tangering af banerekorden for den opstillede bane på Starup hede. Stabilt spil i Kløften sikrede ham sejren. Mest bemærkelsesværdigt i open-rækken var Ronnie Stjernholms avancement fra 10.pladsen til en delt 2. plads på 18 huller. En runde på 42 sikrede ham en andel af præmiepuljen og banereorden for Kløften.

Læs mere på Læs mere på http://www.dgk6100.dk/?page_id=2964

Trilogy Challenge i Aarhus

Århus afholder Trilogy challenge – en turnering hvor alle spiller med de samme discs som er helt nye til anledningen. Du betaler 200 kr for at spille og beholder discene bagefter. Læs mere her:

http://www.tilstbypark.dk/?p=422

OBS. tilmeldingen lukker snart!

Fornyelse af medlemskab 2014

Vores nye medlemsformular er nu færdig og det er dermed tid forny jeres DDGU medlemskaber.

Formularen finder du her.

HUSK evt. at ændre adresse, e-mail osv. i formularen, samt angive medlemskabstype.

Juniorer (født 1998 eller senere) har GRATIS medlemskab i 2014 – DDGU betaler mao. gebyret til PDGA. Vi beder alle sige dette til juniorerne i klubberne og til potentielle junior-medlemmer, så vi kan fremme vores sport blandt de unge.

Det er som tidligere år muligt at betale med Dankort, VISA og Mastercard,

DDGU har fået ny hjemmeside

Velkommen til DDGU’s nye hjemmeside. Vi skulle egentlig have lanceret den i starten af det nye år, men eftersom vores gamle samarbejdspartner har fjernet vores gamle side før tid, så har vi ikke andre muligheder end at lancere den lidt før tid.

 

Vi arbejder benhårdt på at få lavet tilmeldingsformular for medlemmer færdig, samt at få uploadet alle vores gamle dokumenter (retningslinier, generalforsamling osv.)

 

Designet er næsten på plads, men der vil formentlig komme nogle smårettelser indenfor kort tid.

 

Mvh,

DDGU’s bestyrelse

Velkommen

Velkommen til DFSU Disc Golf Specialudvalgs (tidligere DDGU) officielle website. DFSU Disc Golf Specialudvalg er navnet på den interesseorganisation, der organiserer og varetager disc golf sporten i Danmarks interesser på vegne af medlemsklubberne. Ønsker din klub at blive medlem af Dansk Frisbee Sport Union og drage nytte af de mange fordele medlemskabet indebærer klik her.

Du kan altid finde en medlemsklub tæt på dig her.

Denne side er under nedlæggelse og flyttes til https://discgolf.dfsu.dk