Monthly Archives: december 2015

Hjælp en dansk disc producent med at komme i gang

Disc Emporium Logo TemplateVi havde hørt lidt igennem jungletrommerne, at der måske var en dansk disc producent på vej. Nu har de så spurgt, om vi vil hjælpe dem med at sprede deres lille markeds undersøgelse. Og selvfølgelig vil vi det, og vi håber i vil hjælpe dem ved at udfylde deres spørgeskema. Vi glæder os til at kunne kaste med dansk plastik!

 

 

 

HJÆLP OS GODT IGANG!

 

Hej Disc Golfere

Vi fra Disc Emporium, Danmarks kommende discproducent vil rigtig gerne vide lidt om jer, for at vi kan lære hvad jeres behov er og hvordan vi kan lave de bedst mulige produkter til jer!

Derfor vil vi gerne bede jer om at bruge ca. 8 minutter på at besvare 18 spørgsmål. Så er vi jer dybt taknemmelige.

På forhånd 1.000 tak og glædelig jul

Med venlig hilsen
Disc Emporium

http://goo.gl/forms/75Q3c5HwoU

Skal du være Danmarks kaptajn til EM 2016?

edgc2016_logoEM i disc golf afholdes i Finland den 24.-27. august i 2016. Der kommer mere om tilmeldingen senere, men lige nu står vi akut og mangler en holdkaptajn, der kan tage imod den information, der kommer løbende fra arrangøren og være tovholder på projektet. Da kaptajnen skal deltage i EM, er det derfor ikke umiddelbart en opgave, vi kan løfte fra bestyrelsens side. Kontakt derfor bestyrelsen@ddgu.dk hurtigst muligt, hvis det kunne være noget for dig. Og det nytter ikke noget, hvis alle tænker, at der nok er en anden, der gør det. Vi vil fra bestyrelsens side naturligvis yde alt den støtte, der er behov for med det praktiske ind til selve turneringen. Det er ikke fordi det drejer sig om en voldsom mængde arbejde, hovedsageligt er der tale om at være kontaktperson for Danmarks EM-trup. Så hvis du kunne tænke dig at deltage til EM, og være med inde over planlægningen, så kontakt os med det samme. Det haster!

Mere info, blandt andet hvilke divisioner der kan deltages i, og tidsfrister for tilmelding kan ses her: EM 2016 Info

Opdatering: Vi har fundet et kaptajn. Tak til alle dem der har vist interesse med så kort varsel

Årets spillere.

Afstemningen er slut, og stemmerne talt op. For andet år i træk løber Danmarks bedste disc golfer, og 10 x Danmarksmester med titlen som “Player of the Year”. Karl Johan Høj Nybo fik således mere end halvdelen af de afgivne stemmer! Det taler vist for sig selv.

Der var mange gode kandidater til årets “Rookie”, men titlen gik helt fortjent til årets Junior Danmarksmester, Vincent Garver Stewart Pedersen. Vincent havde også vundet Danish Tour, hvis ikke det var fordi, han valgte at stille op i AM Intermediate til sæsonafslutningen i Tilst, da der ikke var andre juniorer der stillede op.

Endelig så kårer vi for første gang også “Volunteer of the Year”. Denne person blev uafhængigt nomineret af to personer til en titel der ikke eksisterede. Det kan vi naturligvis ikke sidder overhørigt, derfor kårer vi René Lindberg Mikkelsen som årets frivillige. René har som ny mand i sporten lagt et kæmpe stykke arbejde ud over sit eget spil. Ikke bare har han deltaget i rigtigt mange turneringer landet over, engageret sig og hjulpet til hvor han kunne og filmet og redigeret finaler.  Han har hjulpet til på utallige arbejdsdage rundt omkring, og har arrangeret Trilogy Challenge og andre mere uofficielle events. Det er den slags ildsjæle som gør, at vi alle kan dyrke Disc Golfen.

Stort tillykke og god vind til alle tre. Vi ses i 2016