Årets spillere.

Afstemningen er slut, og stemmerne talt op. For andet år i træk løber Danmarks bedste disc golfer, og 10 x Danmarksmester med titlen som “Player of the Year”. Karl Johan Høj Nybo fik således mere end halvdelen af de afgivne stemmer! Det taler vist for sig selv.

Der var mange gode kandidater til årets “Rookie”, men titlen gik helt fortjent til årets Junior Danmarksmester, Vincent Garver Stewart Pedersen. Vincent havde også vundet Danish Tour, hvis ikke det var fordi, han valgte at stille op i AM Intermediate til sæsonafslutningen i Tilst, da der ikke var andre juniorer der stillede op.

Endelig så kårer vi for første gang også “Volunteer of the Year”. Denne person blev uafhængigt nomineret af to personer til en titel der ikke eksisterede. Det kan vi naturligvis ikke sidder overhørigt, derfor kårer vi René Lindberg Mikkelsen som årets frivillige. René har som ny mand i sporten lagt et kæmpe stykke arbejde ud over sit eget spil. Ikke bare har han deltaget i rigtigt mange turneringer landet over, engageret sig og hjulpet til hvor han kunne og filmet og redigeret finaler.  Han har hjulpet til på utallige arbejdsdage rundt omkring, og har arrangeret Trilogy Challenge og andre mere uofficielle events. Det er den slags ildsjæle som gør, at vi alle kan dyrke Disc Golfen.

Stort tillykke og god vind til alle tre. Vi ses i 2016