Monthly Archives: august 2015

Forlængelse af tilmelding til Tilst Open

Grundet tekniske vanskeligheder med scorekeeper for nogle, der har bevirket at de ikke kunne nå at tilmelde sig inden registreringens udløb, er tilmeldingen til Prodiscus Danish Tour 2015 #8, Tilst Open forlænget til og med i morgen, søndag. Derefter vil der kun være mulighed for tilmelding til hyggerækken på dagen, og kun indtil spillerfeltet når 90 spillere. Det kan ikke garanteres at yderligere frokostbestillinger og ønske om overnatning kan efterkommes.

Tilmelding foregår via DDGU scorekeeper

 

Discimport.dk

Turneringssponsor

Toursponsor

Toursponsor

Event sponsor

Eventsponsor

Sidste chance for tilmelding til JM

Event sponsor

Event sponsor

På fredag er det sidste udkald for at tilmelde sig Jysk Mesterskab, Tilst Open. Det er også finalen på årets Prodiscus Danish Tour, så det er nu de sidste point skal høstes.

Turneringsledelsen er stolte af at kunne præsentere Klubmodul som sponsor. Klubmodul tilbyder komplet medlemsadministration, styring af begivenheder og hold, integreret regnskabssystem, hjemmeside og meget mere til foreninger. Se mere på klubmodul.dk

Det betyder at vi nu i samarbejde med Discimport kan tilføre i alt minimum 3000 kr. til præmiepuljen, og en garanteret 1. præmie i Open på mindst 1000 kr! Derudover er der naturligvis også en Prodiscus rygsæk på højkant, som der har været til de øvrige turneringer på Prodiscus Danish Tour 2015.

Alle de reserverede Wild Cards er blevet givet fri, så alle, der tilmelder sig senest fredag, kommer direkte ind i turneringen, indtil den er fyldt. Så skynd dig at tilmelde dig via DDGU Scorekeeper eller på tilstopen.dk

Hvis man ikke er medlem af DDGU eller PDGA, kan man stadig stille op i Hyggerækken. Spillerpakken i hyggerækken kommer til at bestå af en Prodiscus disc, en mini og et gavekort til Discimport på 100kr. Så man får virkeligt noget for pengene. Hvis der er ledige pladser, vil det være muligt at tilmelde sig på dagen, men ellers foregår tilmeldingen via DDGU scorekeeper eller på tilstopen.dk.

Med venlig hilsen

Joakim Lauridsen
TD Tilst Open

 

Ace Race 2015

ar_logo_mdSå nærmer vi os det årlige Ace Race. I år er der ikke bare ét, men to Ace Race turneringer i Danmark. De afholdes den 4. oktober henholdsvis på Eghjorten i Hillerød og i Tilst Bypark, Aarhus. Det koster 250 kr. at deltage, og for det får du de to prototype disce som skal benyttes i turneringen, 1 teeshirt og flere andre lækre ting i spillerpakken. Til dem der ikke kender konceptet, går det i alt sin enkelthed ud på, at gælder om at lave Ace (Hole in one), og det er kun metal der tæller. Banerne vil være tilpasset med korte huller i dagens anledning. Sidste tilmeldingsfrist er 31. august. Mere info og tilmelding på AceRace.dk

Spillepakken

Spillepakken

Ny dato for tildeling af Wild Cards til DM

TD Krisitian Engsig-Karup har anmodet om lov til at uddele wild cards en uge tidligere end først annonceret, for at give spillerne bedst mulighed for at planlægge deres evt. deltagelse. Da det ikke er noget, vi har nogle retningslinjer for, har vi naturligvis efterkommet dette ønske, og det giver god mening at tage det hensyn til spillerne.

Discimport.dk

Turneringssponsor

Wild Cards bliver derfor uddelt på søndag d. 16. august. Det vil sige at sidste chance for at melde sig til og of have muligheden for at få tildelt et wild card er søndag kl 12:00. Melder man sig til senere, har man naturligivs stadig chancen for at komme med på et afbud, men som altid gælder, at jo før man melder sig til, jo større er chancen for at komme med. TD står for uddelingen af wild cards, og vil stadig foregå efter de retningslinjer TD har udstukket.

Tildeling af Wild Cards til DM

Alle de 80 regulære pladser til DM i Aalborg d. 12.-13. september blev revet væk samme dag som tilmeldingen åbnede, og alt tyder derfor på at vi for første gang for et fuldstændigt udsolgt DM. Det er naturligvis rigtigt glædeligt, men samtidig også rigtigt ærgerligt for dem der havde regnet med at spille, og som alle andre ikke havde forudset hvor hurtigt det ville gå. Der er dog stadig 10 pladser i turneringen som uddeles som Wild Cards. Tournament Director Kristian Engsig-Karup har sendt følgende retningslinjer for hvordan han har tænkt sig at uddele de 10 wild cards. På grund af den store tilslutning er det også vigtigt at melde afbud i så god tid som muligt, hvis du alligevel skulle blive forhindret i at deltage.

Det er jo glædeligt, at de første 80 DM pladser er besat på en dag. Det betyder, at wildcards skal fordeles blandt de kommende tilmeldinger. Det er undertegnede, der, som TD, beslutter og samtidigt tager det fulde ansvar for valget af wildcard-spillere. For at mindske forvirringen og eventuelt følelsen af uretfærdig behandling, så vil jeg lige informere om, hvad kriterierne for at få et wildcard er til denne turnering.

  1. Tyndt besatte rækker – Junior- og Women- er sikrede et wildcard, idet der generelt er mangel på spillere i disse rækker i DK.
    Grandmaster har pt kun 3 spillere, og derfor vil de første 2 grandmaster på ventelisten få et wildcard, så de forhåbentligt kan fylde en 5-mands gruppe.
  2. Contender – Hvis det vurderes, at en spiller har gode muligheder for en top 3 placering i sin række, vil det kunne udløse et wildcard. Der skal dog være tale om en vaskeægte contender, som tidligere har lavet topplaceringer.

Hvis der ikke er 10 spillere der opfylder de to første kriterier, vil følgende ting blive vægtet:

  • Spillerniveau – Spilleren har i enten match eller turneringssammenhæng vist et niveau, der giver anledning til at forvente, at spilleren vil kunne drille de bedste på en god dag.
  • God disc golf karma – Spilleren er en aktiv del af at fremme sporten i sin lokale klub eller på landsplan. Klubaktivitet kan både være praktisk/administrativt arbejde i klubben og aktiv deltagelse i klubaktiviteter, som eksempelvis match og træning.
  • Tourspiller – Antallet af turnerings-deltagelser af spilleren på Prodiscus Tour 2015.

Nogle af kriterierne er en anelse subjektive, og da jeg sandsynligvis ikke kender alle spillere på ventelisten, vil jeg rådføre mig med formænd og folk med fingeren på pulsen i de respektive klubber, hvis jeg er i tvivl.

Hvis det vurderes, at en spiller opfylder kriterie 1 eller 2 vil spilleren blive tildelt et Wildcard med det samme. De resterende wildcards (hvis der er flere) vil blive fordelt søndag d. 16. august. Der er 2 uger til denne dato, og jeg mener, at folk til den tid har haft en fair chance for at tilmelde sig.

Efterfølgende tilmeldinger vil komme på venteliste til turneringen, uanset hvordan de vurderes ift. ovenstående. Spillere på ventelisten vil blive ”prikket på skulderen” af mig, hvis der skulle blive en plads. Hvem jeg prikker, vil blive bestemt på baggrund af de samme overvejelser, som wildcards.

Hvis du finder overstående uretfærdigt, så vær sød ikke at starte en Face Book debat, men skriv i stedet til mig personligt. Hvis flere skriver det samme, vil jeg overveje, at tage det til efterretning.

 

Tak for den fantastiske tilslutning!

 

Med venlig hilsen og god vind

 

Kristian Engsig-Karup