Ny dato for tildeling af Wild Cards til DM

TD Krisitian Engsig-Karup har anmodet om lov til at uddele wild cards en uge tidligere end først annonceret, for at give spillerne bedst mulighed for at planlægge deres evt. deltagelse. Da det ikke er noget, vi har nogle retningslinjer for, har vi naturligvis efterkommet dette ønske, og det giver god mening at tage det hensyn til spillerne.

Discimport.dk

Turneringssponsor

Wild Cards bliver derfor uddelt på søndag d. 16. august. Det vil sige at sidste chance for at melde sig til og of have muligheden for at få tildelt et wild card er søndag kl 12:00. Melder man sig til senere, har man naturligivs stadig chancen for at komme med på et afbud, men som altid gælder, at jo før man melder sig til, jo større er chancen for at komme med. TD står for uddelingen af wild cards, og vil stadig foregå efter de retningslinjer TD har udstukket.