Danish Tour 2008

DDGU Danish Tour er Dansk Disc Golf Unions officielle disc golf tour. Touren består i 2008 af 4 delturneringer, der alle spilles på Sjælland. Til hver af disse delturneringer tilbydes i alt 16 officielle rækker fordelt over henholdsvis divisionen PROFESSIONAL og divisionerne AMATØR og JUNIOR.

Der kræves ikke medlemskab af Dansk Disc Golf Union i forbindelse med deltagelse i turneringer sanktioneret af unionen, men for at stille op til turneringerne på DDGU Danish Tour skal man betale et gebyr på 50 kr., hvis man ikke er medlem af DDGU. For at få reguleret sin officielle PDGA Player Rating kræves det naturligvis så medlemskab af Professional Disc Golf Association.

Medlemskabet af Professional Disc Golf Association er inkluderet i medlemskabet af DDGU og DDGU-medlemmer skal derfor ikke tænke på noget, når de tilmelder sig en DDGU Danish Tour turnering.

Er du interesseret i at vide mere omkring retningslinierne for DDGU Danish Tour, er det muligt at downloade dem i pdf-format her. DDGU Danish Tour kalenderen for 2008 finder du nedenfor.

DDGU Danish Tour 2008 – Kalender

Dato Turnering Status Sted Website
12.-13. apr DDGU DT #1 PDGA ECT, C-Tier Sorø Link
17.-18. maj DDGU DT #2 PDGA ECT, C-Tier Borrevejle Link
7.-8. jun DDGU DT #3 PDGA ECT, C-Tier Helsingør Link
20.-21. sep DDGU DT #4 PDGA ECT, C-Tier København Link