Monthly Archives: februar 2016

Tilmelding for AM Intermediate (MA2) er åben

Der er åbenbart nogle der er har misforstået de nye retningslinjer for tilmelding til Prodiscus Danish Tour når det kommer til AM Intermediate. Selvom der ikke er nogle reserverede pladser til MA2, så er tilmeldingen åben for alle. Alle de pladser, der ikke er reserverede i de andre rækker, kan frit benyttes af Intermediate spillere såvel som spillere fra rækker, hvor alle reserverede pladser er brugt. Så skynd jer at melde jer til Prodiscus Danish Tour 2016 #2 – RUC Open.

prodiscus_logo

Prodiscus Danish Tour 2016!

Prodiscus.fi

Toursponsor

Så er aftalen i hus, og vi er super glade for igen at præsentere Prodiscus som sponsor for Danish Tour. Vi var rigtigt glade for samarbejdet med Prodiscus sidste sæson, og det kunne vi læse i evalueringen af Prodsicus Danish Tour 2015, at det var I også, hvorfor det glæder os at Prodiscus har valgt igen at sponsere Danish Tour i 2016. Det betyder naturligvis at vi igen i år kan forkæle spillerne på touren med lækkert plastik fra Prodiscus. Det vil med den nye præmiestruktur især komme AM Intermediate og juniorspillerne tilgode, men samtidig giver det også mulighed for at poste lidt ekstra i præmiepuljen i de øvrige rækker.

Første afdeling af Prodsicus Danish Tour 2016 bliver naturligvis Prodiscus DT 2016 #1, RUC Open i Roskilde d. 9. og 10. april, og tilmeldingen er åben. Husk der er nye retningslinjer for tilmeldingen og touren.

 

Toursponsor

Toursponsor

DDGU Danish Tour 2016

Årets første udgave af DDGU Danish Tour nærmer sig. Der er tee-off til RUC Open i Roskilde d. 9. april, og registreringen åbner allerede på tirsdag d. 9. februar kl 21.00. Tilmeldingen til 2. afdeling, Kokkedal Open åbner 1. marts. Vi har opdateret retningslinjerne for Danish Tour 2016 på flere punkter. Et af de vigtigste punkter er hvordan vi håndterer tilmeldingen i år, i et forsøg på at imødekomme den store efterspørgsel, der var sidste år, og samtidig tilgodese spillerne i alle rækker. Hvis du vil have en kort gennemgang af de væsentligste ændringer, kan du se dem her:

[gview file=”https://wp.ddgu.dk/wp-content/uploads/2016/02/Ændringer-til-retningslinjer-2016.pdf” height=”500px”]

Vi vil i løbet af kort tid få opdateret hjemmesiden og scorekeeper med den komplette 2016 kalender.