Amatørmestre kåret i Vest

Discgolf Vest afholdte i weekenden historien største danske disc golf mesterskab. Hele 331 spillere var tilmeldt turneringen, der blev spillet på tre forskellige baner over tre dage plus en masse sideevents undervejs. Stor respekt og tak til Discgolf Vest for at løfte den store opgave.

Den danske amatørmester 2023 hos MA1 hedder Frederik Palsbjørn, der vandt rækken med 4 kast til Troet Rasmussen på 2. pladsen. Frederik havde en gennemsnitlig rating på 981, hvilket er en del over sin rating, så fuldt fortjent at han løftede trofæet til slut. Jeppe Damgaard snuppede den sidste plads på podiet. Stort tillykke med placeringerne.

Dansk amatørmester 2023 – Frederik Palsbjørn

I FA1 havde Gitte Maria Jørgensen et fint forspring inden sidste runde. Forspringet beholdt hun helt til slut og vandt med fire kast til nærmeste forfølger, Kassandra Wichmann, der i finalerunden sneg sig foran Sidsel Kubsch på 3. pladsen. Stort tillykke med placeringerne.

Dansk amatørmester 2023 – Gitte Maria Jørgensen

Der blev også kåret mestre i andre amatørrækker henover weekenden. Stort tillykke til dem alle.

Dansk amatørmester 2023:
MA40: Johan Selander
MA50: Peder Klink
MA2: Frederik Sølvsten
MA3: Nicholai Güldner
FA3: Liv Jensen
MA4: Søren Jakobsen
MJ18: Jeppe Nordstrøm Hansen
MJ15: Mads Halkjær

Dansk Døveidrætsforbund var også repræsenteret ved turneringen. Her blev vinderen Emil Mitko Trillingsgaard Stabel. Tillykke med mesterskabet.