DM dag 2 – generationsskifte på vej?

Dag 2 af DM i disc golf signalerer et generationsskifte i MPO. Hjalte Jensen gik en runde i -11 (1048 rated) og sikrede sig førerprositionen med hele 6 kast ned til den forsvarende mester, Martin Spliid, på 2. pladsen. Kun 2 kast efter Martin finder vi Karl Johan Nybo skarpt forfulgt af Rasmus Tschentscher Jessen, der er ny mand på et lead card til DM.
MPO lead card har tee of kl 14.00

Mesteren i FPO 2022 har lagt sig i spidsen for rækken med en 943 rated runde (-2). Det betyder, at hun har 3 kast ned til Lena Brammer Klokmose på 2. pladsen. Sabine Påtog og Sidsel Kubsch tager de sidste to pladser på lead card.
FPO lead card har tee of kl 12.48.

Bundgaardsparken, Aalborg – hul 5. Foto: Thomas Rasmussen

I MP40 spillede hjemmebanefavoritten, Jacob T. Jakobsen sig op på 1. pladsen, som han dog må dele med Jens Rud. De to har 4 kast ned til Robin Felthaus, der har 5 kast at forsvare sin podiumplacering med til Steen Rantzau Nielsen, der udgør sidste mand på lead card.
MP40 lead card har tee off kl 13.36.

Spændingen er i den grad også intakt i MP50. Tom Mathiesen er stadig i front, men Al Fleming er lige efter. Kun ét kast skiller de to. På 3. pladsen finder vi Stefan Sørensen har dog kun 3 kast op til Tom, så det bliver spændende, hvem der fyrer en en rigtig god runde af under finalen i morgen. Sidste plads på lead card går til Carsten Larsen, der har 8 kast op til podiet.