Nye ansigter i toppen til DM efter 1. runde

DM i Aalborg er kommet godt i gang. Efter fredagens første runde er der flere nye ansigter at finde i toppen af tabellerne. Det lover godt for spændingen de sidste to runder.

Banen står knivskarpt. Her er hul 16. Foto: Thomas Rasmussen

Efter første runde indtager Anders Ramlau førstepladsen i MPO med en bogeyfri runde på -8. Den forsvarende mester, Martin Spliid, er dog lige i hælene på ham med -7. Ét kast efter Martin ligger Hjalte Jensen og Thor Chaluppa på en delt 3. plads. Herefter er de to kast ned til hele chase card, hvor alle ligger i -4. Umiddelbart herefter finder vi en gruppe på -3, hvor bl.a. Karl Johan Nybo og Thomas Rasmussen findes. Mon ikke de erfarne herrer laver et ryk i anden runde.
MPO lead card har tee off kl 14.00

FPO føres af rutinerede Lena Brammer Klokmose. Hun har to kast ned til den forsvarende mester, Camilla Kampen. Nye kvinde på lead card til et DM er Sidsel Kubsch, der ligger nr 4 lige efter Sabine Jåtog på 3. pladsen.
FPO lead card har tee off kl 9.48.

I MP40 rækken har Robin Felthaus lagt sig i spidsen for feltet som eneste spiller i rækken under par. Lokale Jacob T. Jakobsen er to bagefter fulgt af Jens Rud på 3. pladsen. Spændende at se om Robin kan holde de rutinerede forfølgere bag sig i yderligere to runder.
MP40 lead card har tee off kl 11.24

Tom Mathiesen har lagt sig i front af MP50 feltet med -6 skarpt forfulgt af Al Fleming på -4. Herefter kommer resten af top 8 som perler på en snor. Kjeld Brun ligger nr 3 efter første runde.
MP50 lead card har tee off kl 10.36.