Tak for et flyvende 2022

Når jeg sidder her på falderebet af 2022 og tænker tilbage på sæsonen, kan jeg nærmest blive helt forpustet over de mange aktiviteter, disc golf kalenderen efterhånden er fyldt med. Der var en gang for ikke alt for længe siden, hvor man ikke kunne drømme om at placere to turneringer i samme weekend, selvom de lå på hver sin side af Storebælt. Der var en gang for ikke alt for længe siden, hvor man nærmest kunne møde op på dagen til turneringer og stadig få lov at deltage. Der var en gang for ikke alt for længe siden, hvor 9 huller var rigeligt til at afholde en Danish Tour. Sådan kunne man blive ved. Disc golf vokser stadig, og det er dejligt at opleve de mange engagerede mennesker derude, der utrætteligt arbejder for at sporten vokser.

Tak for et flyvende 2022 og godt nytår.

På vegne af bestyrelsen
Dennis Thygesen
Formand DFSU disc golf specialudvalg

Læs mere i nyhedsbrevet for december