DFSU Dansk Mesterskab 2022 – runde 1

Så er DFSU DM 2022 skudt i gang med Eghjorten disc golf bane. Vejret viste sig fra sin gode side på første dagen, så der blev vist disc golf af høj klasse i alle rækker.

I MPO kom Martin Spliid (mester 2020) godt fra land med en runde på -9. Han sad længe på føringen, men Karl Johan Nybo viste, hvor godt han kender banen og kom i hus med en (måske) banerekord på -12.

Flere “nye” spillere i DM sammenhæng var med helt fremme indtil de sidste par huller. Både Magnus Kinly og Oliver Hansen var i høj grad med i spillet om en plads på lead card i morgen.

Den forsvarende mester, Kristian Spliid, tog sit titelforsvar seriøst, og med en birdie på sidste hul slutter han på en delt 2. plads på -9.

Hjalte Jensen har vist høj klasse gennem hele sæsonen og viste at han bestemt også vil lege med på lead card. Han slutter også runden med en birdie, der også bragte ham på -9. Kan han skubbe de tidligere mestre fra tronen?

I FPO har den forsvarende mester, Camilla Kampen, taget føringen efter første runde med en score på -2. Hun er dog skarpt forfulgt af Lene Klokmose på par. Camilla ramte sine linjer i dag, hvilket gør forskellen på Eghjorten.

I MP40, hvor de rutinerede kræfter huserer, er Mikael Birkelund i front efter stabilt spil. Han har med sin score på -3 to kast ned til Al Fleming og Jens Rud. Det bliver en spændende anden runde at følge.

MP50 føres af Søren Sejr Larsen foran den nykårede danske amatørmester i rækken. Anders Wendt-Larsen kom rundt i -7, så også her er spændingen intakt med to runder tilbage af mesterskabet.

Se flere videoer fra dag 1 herunder

Se resultater og ratings hod PDGA

Følg med i runde 2 på discgolfmetrix LIVE score