EM 2020 – Call to arms – del 1

Dem der spændte går og venter på om de kan få plads i EM-truppen 2020 i Tjekiet må gerne lytte med nu. Vi nærmer os med raske skridt første deadline for nomineringer af spillere til såkaldte ‘indviduelle pladser’. Disse pladser besættes udelukkende ud fra ranglisteplaceringer ud fra ratings.

Står dit navn på en af nedenstående lister hører vi meget gerne fra dig, om du er interesseret i stille op inden 10. november – send mail til bestyrelsen@ddgu.dk med tilkendegivelse af om du ønsker at stille op, og hvilken division du ønsker opstilling i.

26. november får du at vide om du er sikret en plads. Herefter tildeles nationale pladser ud fra vores eget rangliste system (med sidste rating opdatering i december 2020), .

MPO

MPO-divisionen sat til at være på 100 spillere – heraf besættes de 52 spillere ud fra ranglisten, og hvor regerende mester fra 2 år er sikret en plads (til EM2020 har junior-mesteren fra 2018 en sikret plads, da han for 2020 er for gammel til at stille op om junior). Hvert land kan max have 10 individuelle pladser i MPO .

Hvis man vil se hvordan ens chance nogenlunde er ud fra september-ratings kan det ses her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xgqDJbroGIqs3WAX7m7heFv7Re0IUYOEmY0AQHD81RA/edit#gid=1200956596 – grønne spillere er sikret en plads (såfremt rating ikke er ændret væsentligt) imens de lyseblå kan nomineres til venteliste (der er mange spillere på listen der muligvis stiller op i MP40).

I MPO kan flg spillere indstilles til en individuel plads:(spillere markeret med * kan også stille op i MP40)

 • KJ Nybo*
 • Martin Spliid
 • Kristian Spliid
 • Thomas Rasmussen*
 • Heimir Gudbergsson (venteliste starter her)
 • Al Fleming**
 • Jeppe Ask Sørensen
 • Nicolai Michaelsen

MP40

MP40 er sat til at være på 40 spillere – heraf tildeles 7 pladser via individuelle pladser og max 3 idividuelle pladser per land. Her har vi, jf september ratings een spiller der er sikret plads, såfremt han ønsker det, og een på ‘venteliste’.

I MP40 kan følgende spillere nomineres til en individuel plads (spillere market med *kan også spille MP50):

 • KJ Nybo
 • Thomas Rasmussen (venteliste starter her)

FPO

FPO er på 36 spillere, de 5 pladser tildeles individuelle pladser. Her har DK ikke nogen der sikret plads (vi har dog en FPO-plads der kan tildeles senere via vores egen rangliste).

 • her giver det ikke mening at nomere nogen til inviduelle pladser, da vi er langt uden for venteliste her.

FP40

Divisionen er på 28 spillere samlet – de 8 pladser tildeles via individuelle spots. Her har DK een spiller der er sikret plads (jf september ratings) såfremt denne ønsker at deltage, og umiddelbart een på venteliste (vi har ligeledes 1 national plads der tildeles via vores egen rangliste senere).

I FP40 kan følgende spillere nomineres til en individuel plads:

 • Lena Brammer Klokmose
 • Iben Blaabjerg (venteliste)

MP50

I MP50 er divisionen på 24 spillere, hvor alle pladser tildeles via individuelle pladser. Her har DK hele 4 spillere, der via deres rating (i hvertfald i september) er sikret plads, såfremt de ønsker det (og der kan gves dispensation til den ene spiller der ikke opfylder kravene til aktivitetsniveau).

I MP50 kan følgende spillere nomineres til en individuel plads:

 • Al Fleming
 • Søren Sejr Larsen (kræver dispensation fra EDGF for at kunne stille op)
 • Jakob Burkard
 • Martin Frederiksen
 • Tom Mathiesen (venteliste)

 

FP50

I FP50 er divisionen på 9, og alle pladser tildeles via individuelle pladser, max 3 per land. Her har DK een spiller der er sikret plads, såfremt denne ønskes, og hele 2 på venteliste.

I FP50 kan følgende spillere nomineres til en individuel plads:

 • Lydie Hellgren
 • Lykke Nordblom (venteliste)
 • Alette Vissing (venteliste)
 • Rie Rasmussen (lige uden for venteliste jf september ratings)

MP60

DIvisionen er på 10 spillere, hvoraf alle pladser tildeles som indivuelle pladser – max 3 per land. Her har DK 1 spiller på venteliste, og en ‘måske på venteliste’.

I MP60 kan følgende spillere nomineres til en individuel plads:

 • Erling Vestergaard (venteliste)