Prodiscus sponsor for Danish Tour 2015

Det er med stor glæde og stolthed at DDGU præsenterer Prodiscus som navnesponsor for Danish Tour 2015, der derfor fremadrettet benævnes Prodiscus Danish Tour 2015.
Prodiscus leverer en stor mængde disce og et antal tasker, der vil indgå som præmier på Prodiscus Danish Tour 2015.

Prodiscus

Toursponsor

Vi har længe gerne ville finde en sponsor til Danish Tour, men der skulle også laves en aftale, hvor spillerne fik noget ud af det. Det er vores opfattelse, at det gør de med den aftale, vi har fået med Prodiscus. Samtidig har Prodiscus tilbudt en fordelagtig aftale med de forhandlere, der samarbejder med DDGU eller er til stede med butikken ved Prodiscus Danish Tour 2015, så de kan tilbyde Premium disc til en god pris. Vi håber at I vil tage godt i mod Prodiscus på det danske marked, og støtte op om dem og vores samarbejdspartnere, ligesom de støtter op om os og Disc Golf i Danmark.
I forbindelse med annonceringen af sponsoraftalen forlænger vi også tilmeldingsfristen for Prodiscus Danish Tour #1 – Randers, med endnu en dag, så du kan nå at tilmelde dig, hvis du ikke allerede har gjort det. Der er også stadig plads til Prodiscus Danish Tour #3 – Aalborg