Doubles DM vel overstået på Eghjorten

Doubles DM blev i år afhold af Flyvende.dk, i samarbejde med Eghjorten Disc Golf Klub, på Eghjorten i Hillerød.

Der var 3 rækker stillet op – gul&gul tee, gul&hvid tee og hvid/hvid tee.

Der var spænding i den blandede samt den lange række, hvorimod de to unge herrer – Philip Jacklin og Philip Burchard efter to runder kunne løfte trofæet med hele 15 kast til nærmeste konkurrenter, Carl Hermann og Anton Seistrup Hermann.

I rækken gul/hvid Tog Nicolai Andersen og makkeren, Jesper Lund titlen med blot 3 kast ned til Rasmus Olsen og Jonathan Friis på 2. pladsen. På 3. pladsen var der, efter ordinær spilletid hele 3 par på en delt 3. plads i -18, blot 1 kast efter 2. pladsen.

I hvid/hvid rækken blev det hele først afgjort på aller sidste hul. Vi havde netop set Jonas Friis Nielsen sætte et 14 meter putt for birdie for ham selv og Sebastian Pauli, for at sikre den midlertidige 1. plads for en runde der i øvrigt med en enkelt eagle og et enkelt par ellers kun bestod af birdies, og dermed var en perfect round på -18 – samlet score -27(!)

Dog lå Julius Mølgaard og Tommy Nielsen kun 1 kast efter med 3 huller igen, og skulle derfor ‘blot’ birdie de to ‘lette’ huller. hul 16 og 18 for at sikre sig sejren. Hul 16 blev sat rimeligt sikkert, hul 17 – et sikkert par. På det snævre hul 18 startede det som lidt af en gyser, da Julius kastede ind i et træ, mindre end halvvejs nede af fairways. Tommy steppede dog op, og parkerede sikkert sit drive i cirkel 1, hvorfra Julius uden problemer kunne sætte sidste put til birdie og dermed sikre sejren med eet kast til Sebastian Pauli og Jonas Friiis .- samlet vindende score blev -28.

På en flot 3. plads kom brødrene Emil og Frederik Palsbjørn, efter at have gået en flot sidste runde i -14, samlet score der blev -25.

Se alle resultater fra weekenden her: https://discgolfmetrix.com/2650631&view=result

Se klip med Julius og Tommy her: