POY – ROY – VOY går til…


Player Of the Year går til…
Albert Hytten. Med 50% af alle stemmerne er det tydeligt, at mange er imponerede over, hvor meget kamp Albert kan give Open spillerne på trods af, at han stadig kan kalde sig junior. Det er vist kun et spørgsmål om tid, før den første Open titel kommer i hus. Hvis det ikke var for en vis KJ, så havde den allerede været der.

Rookie Of the Year går til…
Albert Hytten igen. I lignende imponerende stil tog han også næsten halvdelen af stemmerne her. Og det kan måske ikke overraske, når han er årets spiller OG i spil som rookie.

Volunteer Of the Year går til…
Lars Lau Jensen. De fleste kender Lars som TD i Kokkedal til diverse turneringer, men der er måske færre, der kender hans arbejde med at introducere sporten lidt bredere til potentielle nye spillere. Det er f.eks. den årlige firmacup, men især også skoleturneringerne kan være meget vigtige for sportens fremtid, og det fortjener noget opmærksomhed.

Andre nomineringer i VOY kategorien inkluderer René Mikkelsen, Per Christensen og William Bach. Tillykke med nomineringerne. Derudover blev dels DDGU som helhed og dels formanden Joakim nomineret. Selvom de to sidstnævnte aldrig reelt var i spil til titlen, så varmer det at se, at arbejdet bliver værdsat.