Medlemskab

Bliv Medlem

For at blive medlem i DDGU skal du åbne følgende link og udfylde formularen. Her skal du udfylde dine kontaktoplysinger og tage stilling til dit type af medlemskab og andre valgmuligheder. Sidste skridt i formularen er at du vælger betalingsmetode og gennemfører betalingen. Når betalingen er registreret korrekt modtager du en bekræftelsesmail.

Nye medlemmer af DDGU får muligheden for at modtage en DDGU Disc og et gavekort til en af vores samarbejdspartnere. Der er også mulighed for at tilvælge en disc fra PDGA samt et magasin abonnement (mod betaling)


Bliv medlem

Forny medlemskab

Fornyelse af dit DDGU medlemsskab foregår på samme måde som ovenstående. Når du indtaster dit navn eller PDGA-nummer finder systemet automatiske dine oplysninger, som du bedes kontrollere og tilrette om nødvendigt.

Forny medlemskab

Vi har ændret kontingentsatsen for medlemskab af DDGU for medlemmer der allerede har betalt til PDGA til 100 kr, således at det afspejler den faktiske pris. Defor opfordrer vi medlemmer til selv at oprette eller forny deres PDGA-medlemskab hos PDGA, da det vil lette det administrative arbejde for DDGU i at oprette/forny PDGA-medlemskaberne, og eliminerer den ventetid nogle har oplevet på at få opdateret deres PDGA-medlemskab.

Dette åbner samtidig også op for muligheden for et passivt medlemskab af DDGU, uden medlemskab af PDGA, for dem der ikke ønsker at spille PDGA-sanktionerede turneringer, såfremt der er flertal for en sådan ændring af vedtægterne til den kommende generalforsamling.

Forny/opret PDGA-medlemskab