DDGU Danish Tour info

Herunder de vigtigste informationer og retningslinier vedrørende DDGU Danish Tour 2017. De fulde retningslinier for DDGU Danish Tour 2017 kan ses her.

– Der spilles 6 delturneringer, som udgør DDGU Danish Tour 2017. To todagesturnering og en endags i henholdvis øst og vest.

– De fem bedste resultater tæller til den samlede stilling på DDGU Danish Tour 2017.

– Man skal være PDGA medlem for at deltage på DDGU Danish Tour, bortset fra i Hygge-rækken. (PDGA-medlemskab er inkluderet i DDGU-medlemskabet), og det forventes danskere/spillere med permanent bopæl i Danmark er medlemmer af DDGU.

– Der tilbydes følgende 8 rækker: Open (MPO), Women (FPO), Masters (MPM), Grandmasters (MPG), Am Advanced (MA1), Am Intermediate (MA2), Junior U18 (MJ1)  og Hygge. Hyggerækken tilbydes dog kun såfremt der er ledige pladser efter registreringsperiodens udløb

– Kun spillere med en PDGA rating under henholdsvis 935 og 900, kan deltage i Am Advanced og Am Intermediate.

– I Open, Master og Am Advanced spilles fra længste tee (som regel hvid) og i alle andre rækker spilles fra næstlængste tee (som regel gul), hvor det er muligt.

– I Am Advanced udbetales præmier i form af gavekort. I Am Intermediate og Junior udbetales præmier primært i form af sponsormerchadise.

– Ved 1-dags turneringer spilles to 18-hullers runder for alle.

– Ved 2-dages turneringer spilles fire 18-hullers runder for alle.

– Alle rækker med minimum 1 tilmelding oprettes, men der uddeles kun præmier ved minimum 4 deltagere i en række.

– Hygge-rækken modtager ikke præmier, og der er ingen samlet stilling. Alle deltagere får i stedet en spillerpakke for deres deltagelse.

– Tilmeldingsgebyrer til turneringerne er 200 kr. for 1-dagsturneringer og 300 kr. for 2-dagsturneringer i alle rækker.

– Tilmeldingen til de enkelte turneringer åbner som udgangspunkt 2 måneder før turneringen afholdes.

– De første 7 dage af tilmeldingen, er registrering forbeholdt de bedste spillere i Open, Master og Grandmaster, samt alle kvinder og juniorer. Herefter åbnes registreringen for alle andre, inkl. Advanced og Intermediate.

– Alle PDGA medlemmer får reguleret deres PDGA Rating ud fra DDGU Danish Tour delturneringer.