Regionale Mesterskaber

– Regionale mesterskaber afholdes en gang årligt.

– Reginale Mesterskaber kan enten afholdes sammen med en afdeling af Danish Tour eller som en selvstændig turnering

– Afholdes turneringen som en afdeling af Danish Tour, følges retningslinjerne for Danish Tour, dog med nedenstående tilføjelser/undtagelser.

– Afholdes turneringen som en selvstændig turnering, følges retningslinjerne for DM, dog med nedenstående tilføjelser/undtagelser.

– Der kan ansøges om at holde Jyske Mesterskaber og Sjællandske Mesterskaber.

– Jyske Mesterskaber omfatter Regionerne: Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark.

– Sjællandske Mesterskaber omfatter Regionerne: Hovedstaden, Sjælland og Bornholm.

– Der spilles Regionale Mesterskaber i følgende rækker: Open, Master, Women, Am, Grand Master og Junior.

– For at en spiller kan kåres som regional mester skal denne på datoen for mesterskabets afholdelse være bosiddende i en af de regioner, der er omfattet af det pågældende mesterskab, samt være DDGU-medlem. Skulle en spiller imellem to regionale mesterskaber flytte til en anden region, kan denne stille op i begge mesterskaber samme år. Har man som spiller vundet et regionalt mesterskab, kan man dog ikke vinde en titel i det andet regionale mesterskab det samme år.

– For at kunne kåre en regional mester i rækkerne Open, Master og Am skal der være min. 4 deltagere (betalte tilmeldinger), som på datoen for turneringens afvikling er bosiddende i en af de regioner der er omfattet af det pågældende mesterskab.

– For at kunne kåre en regional mester i rækkerne Women, Grand Master og Junior skal der være min. 2 deltagere (betalte tilmeldinger), som på datoen for turneringens afvikling er bosiddende i en af de regioner der er omfattet af det pågældende mesterskab.

– Den regionalt bosiddende spiller, som samtidig er DDGU-medlem, der efter endt spil ligger højst placeret i de rækker hvori der spilles om regionale mesterskaber, kan kåres som vinderen af det regionale mesterskab i den givne række.

– Hvis en eller flere regionalt bosiddende deltagere ligger lige med bedste score efter endt spil, spilles sudden death om mesterskabspokalen. Samme sudden death-huller som udpeget til kåring af evt. delt 1. plads på selve DDGU Danish Tour-delturneringen benyttes.