Regionale Mesterskaber

Sjællandske Mesterskaber afvikles i 2020 på Eghjorten som en en-dags turnering, sanktioneret som en PDGA C-tier.
TD: Steffen Rise Andersen
Link til turneringssiden: https://discgolfmetrix.com/1381844
Tilmelding åbner søndag d. 26/7-2020 kl 20.00


– Regionale mesterskaber afholdes en gang årligt.

– Reginale Mesterskaber kan enten afholdes sammen med en afdeling af Danish Tour eller som en selvstændig turnering

– Afholdes turneringen som en afdeling af Danish Tour, følges retningslinjerne for Danish Tour (2020), dog med nedenstående tilføjelser/undtagelser – der kan komme mindre justeriniger i udbudte divisioner baseret på en vurdering af spillerbasen ved foregående års udgang.

– Afholdes turneringen som en selvstændig turnering, følges retningslinjerne for DM, dog med nedenstående tilføjelser/undtagelser.

– Der kan ansøges om at holde Jyske Mesterskaber og Sjællandske Mesterskaber.

– Jyske Mesterskaber omfatter Regionerne: Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark.

– Sjællandske Mesterskaber omfatter Regionerne: Hovedstaden, Sjælland og Bornholm.

– Der spilles Regionale Mesterskaber i følgende rækker: MPO, MP40, FPO, MA2, MA3, MP50 og MJ18.

– For at en spiller kan kåres som regional mester skal denne på datoen for mesterskabets afholdelse være bosiddende i en af de regioner, der er omfattet af det pågældende mesterskab, samt være medlem af en klub der er medlem af DDGU. Skulle en spiller imellem to regionale mesterskaber flytte til en anden region, kan denne stille op i begge mesterskaber samme år. Har man som spiller vundet et regionalt mesterskab, kan man dog ikke vinde en titel i det andet regionale mesterskab det samme år.

– For at kunne kåre en regional mester i rækkerne MPO, MP40 og MA2/MA3 skal der være min. 4 deltagere (betalte tilmeldinger), som på datoen for turneringens afvikling er bosiddende i en af de regioner der er omfattet af det pågældende mesterskab.

– For at kunne kåre en regional mester i rækkerne FPO, MP50 og MJ18 skal der være min. 2 deltagere (betalte tilmeldinger), som på datoen for turneringens afvikling er bosiddende i en af de regioner der er omfattet af det pågældende mesterskab.

– Hvis en eller flere regionalt bosiddende deltagere ligger lige med bedste score efter endt spil, spilles sudden death om mesterskabspokalen på huller TD har udpeget.