DFSU Dansk Mesterskab 2022 – runde 2

Anden runde af DFSU DM 2022 blev akkurat så spændende, som man kunne håbe på. I alle rækker formåede flere spillere at holdes sig indenfor rækkevidde af titlen som Danmarksmester 2022.

MPO

Efter en fantomrunde i går på -12 havde Karl Johan Nybo 3 kast ned til forfølgerne, der delte andenpladsen inden dagens runde. Allerede på hul 1 hentede Martin Spliid to kast på Karl Johan. Det gave en god indikation på hvordan resten af runden kom til at foregå. Spillerne skiftedes til at føre an, men ingen formåede at trække fra. Kristian Spliid slutter runden på førstepladsen med ét kast ned til Martin Spliid og to til Hjalte Jensen og Karl Johan Nybo. Det lægger op til at blive en fantastisk afgørelse på DM 2022.

Lead Card har tee off kl 15.00.

FPO

Også i FPO er spændingen intakt inden finalerunden søndag. Inden anden runde var Camilla Kampen i front med 2, men også her skete der noget allerede på hul 1. Lena Klokmose hentede med en textbook birdie det første kast på Camilla, der dog svarede godt igen indtil hul 9, hvor Lena hentede det sidste kast. På hul 15 bragte hun sig endda i front, men en bogey på hul 16 bragte balance i regnskabet. Lige bag ved Camilla og Lena kommer Ria Galleza, der med rækkens bedste runde kun er et enkelt kast fra toppen.

Lead card tee off kl 13.15.

MP40

I toppen af MP40 blev der rusket godt rundt i stillingen i løbet af dagen, da spillerne bag ved lead card rørte på sig. Mikael Birkelund var inden dagens runde i front. Desværre var front 9 ikke god ved ham, og han slutter runden på en 3. plads med ét kast op til toppen. Al Fleming tacklede vejret rigtigt godt og styrede sikkert hjem i en runde på par. Han indtager dermed førstepladsen, som han deler med Mads Sandgaard, der spillede rækkens bedste runde på -2. Sidste mand på lead card bliver Jens Rud.

Lead card tee off kl 14.45.

MP50

Kun i MP50 skete der ingen ændringer helt i toppen. Søren Sejr Larsen har stadig føringen med to kast til nærmeste forfølger, der dog skiftede navn siden første runde. Især Sørens eagle på hul 8 viste, hvorfor han ligge, hvor han gør. Claus Svane Rasmussen gik rækkens ‘hot round’ med -6 og spillede sig op på den samlede andenplads inden finalerunden i morgen. Morten Sandorff holdt fast på sin plads på lead card, hvor de tre får selskab af Hans Peter Aggebo.

Lead card tee off kl 14.30.

Det bliver et brag af finale i morgen på Eghjorten. Det kan kun anbefales at tage turen for at se de allerbedste danske discgolfere dyste om mesterskabet i skøn natur. Og jo, det klarer helt sikkert op…

Se resultater og ratings hos PDGA

Se individuelle scores, statistik, tee tider mm på discgolfmetrix.

Se de andre 20+ videoer fra runde 2 hos DFSU Disc golf