Repræsentantskabsmøde 20. juni

Om små to uger finder repræsentantskabet sted på Eghjorten disc golf bane. Det eneste indkomne forslag under punkt 4 på dagsordenen kommer fra hovedbestyrelsen i DDGU, og omhandler sammenlægningen med DFSU. I den forbindelse skal det bemærkes, at DFSU i forgangne weekend havde samme punkt til afstemning til deres repræsentantskabsmøde, hvor forslaget blev stemt igennem.

Læs om sammenlægningen med DFSU her.

Nye bestyrelsesmedlemmer

I forbindelse med repræsentantskabsmødet håber bestyrelsen at vi kan finde nogle medlemmer med interesse for det organisatoriske arbejde. Vi mangler 1-3 bestyrelsesmedlemmer, og dertil kommer at disc golf udvikler sig i et tempo, hvor vi skal bruge flere hænder for at holde biksen kørende. Der tænkes derfor i oprettelse af forskellige udvalg med hvert deres fokusområde, eksempelvis et instruktørudvalg. Kontakt gerne bestyrelsen, hvis klubben råder over evt interesserede. Det bliver en super spændende tid, hvor vedkommende skal være en del af at opbygge en ny version af det organisatoriske grundlag for disc golf.

Tilmelding

I forbindelse med repræsentantskabsmødet vil bestyrelsen gerne have et praj ang antallet af deltagere i mødet fra medlemsklubberne. I indkaldelsen kan I se, hvor mange repræsentanter, hver klub råder over.

Indkaldelse og dagsorden

Vel mødt

Bestyrelsen