Wild Cards til DM

Du kan stadig nå at komme med til DM i Tilst den 9. og 10. september. Selvom de 80 åbne pladser er besat, så har DDGU og TD stadig 10 wild cards til rådighed. På mandag uddeles de første 5 wild cards til spillere fra ventelisten, så meld dig til, og skriv evt. til bestyrelsen@ddgu.dk hvorfor du synes netop du skal have et wild card.

Er der flere spillere på ventelisten end der er wild cards, vil udvælgelsen forgå på baggrund af kriterier så som aktivitet på Danish Tour, PDGA Rating, Division, tidligere resultater, ligesom evt. frivillig indsats inden for sporten også vægtes.

I forhold til de sidste wild cards, vil det også vægte hvordan det passer med fordelingen af spillere i forhold til tee og division for at få fordelingen af grupper til at passe med den bedst mulige afvikling af turneringen. De sidste wild cards vil blive fordelt i løbet af næste uge, såfremt der er spillere på venteliste, eller vil de blive fordelt løbende frem til turneringsstart.

I tilfælde af afbud vil spillere få plads i turneringen i forhold til rækkefølgen på ventelisten. Det er derfor vigtig at melde afbud i så god tid som muligt. Det gælder også dem der står på venteliste, hvis de ikke længere ønsker at deltage.

 

Turneringssponsor