Ny Corona/COVID-19 opdatering 8. april

I lyset af seneste udmelding fra regeringen opfordrer DDGU til, at alle klubaktiviteter fortsat aflyses på banerne frem til 10. maj. Der opfordres også til, at man ikke arrangerer spil i større grupper i privat regi, at man fortsat tager de nødvendige forholdsregler såsom at holde god afstand til andre og opretholder god hygiejne.
Vi vil nødigt ende i en situation, hvor disc golf beskyldes for ikke at tage dette alvorligt!
Danish Tour 2020 afventer foreløbig endelig besked, hvorvidt det bliver muligt at gennemføre touren. Som udgangspunkt fastholdes udmeldte datoer for de næste afdelinger i Vojens (30./31. maj) og Svinninge (6./7. juni), men vi bliver nødt til at afvente nye udmeldinger fra regeringen ift perioden efter 10. maj. Dertil afventes officiel udmelding fra PDGA vedr sanktioneringer af turneringer. Tour-udvalget håber på forståelse og tålmodighed.
Vi kan desuden også endnu en gang opfordre til at følge de officielt udstukne retningslinier for at stoppe yderligere smittespredning:

– Vask hænder
– Brug håndsprit
– Hold mindst 1-2m afstand til andre spillere
– Host i albuen (“do the dab”)
– Lad være med at røre ved andres discs
– Spil, om muligt alene – der skal nok være rig lejlighed til at spille med dine venner igen inden længe. Vi har allerede set én bane blive lukket, flere skulle nødigt følge. Derfor undgå grupper på banerne og hold afstand til andre.

Sammen kan vi stoppe spredningen, og komme tilbage til en normal hverdag igen.