Ny Corona/COVID-19 opdatering 23. marts

Som følge af regeringens forlængelse af diverse påbud opfordrer DDGU alle klubberne til at suspendere alle træninger og sociale arrangementer – både indendørs og udendørs – som minimum frem til 14. april. DDGU afventer udviklingen og håber på normalisering snarest muligt.

Vi kan desuden også endnu en gang opfordre til at følge de officielt udstukne retningslinier for at stoppe yderligere smittespredning:
– Vask hænder
– Brug håndsprit
– Hold mindst 1-2m afstand til andre spillere
– Host i albuen (“do the dab”)
– Lad være med at røre ved andres discs
– Spil, om muligt alene – der skal nok være rig lejlighed til at spille med dine venner igen inden længe. Vi har allerede set én bane blive lukket, flere skulle nødigt følge. Derfor undgå grupper på banerne og hold afstand til andre.

Sammen kan vi stoppe spredningen, og komme tilbage til en normal hverdag igen.