Ekstraordinær generalforsamling 30. november 2019 resultat

Lørdag d. 30. november 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i DDGU. I korte træk var der én ting på dagsordenen – skal DDGU i fremtiden være baseret på medlemsklubber eller individuelle medlemmer?

Det blev enstemmigt vedtaget, at DDGU pr 1-1-2020 ændrer struktur således, at det fremover er klubberne, der melder sig ind i DDGU, og altså ikke individuelle spillere, som praksis hidtil har været. For den enkelte spiller betyder dette, at man automatisk bliver medlem af DDGU ved indmeldelse i en klub, der har tegnet medlemskab af DDGU.

Kontingentet til DDGU betales af medlemsklubberne og bliver opkrævet pr medlem. Hvad kontingentet præcist bliver, vil blive behandlet på førstkommende repræsentantskabsmøde i marts, da bestyrelsen i DDGU ønsker, at klubberne inddrages i denne beslutning.

Det er blevet vedtaget, at medlemskab af DDGU er kontingentfrit i 2020. Dette giver klubberne mulighed for at imødekomme evt strukturelle ændringer ift eget kontingent, der så kan træde i kraft i 2021, hvor DDGU igen begynder at opkræve kontingent. Ved indmeldelse i DDGU (2020) bedes de respektive klubber oplyse følgende:

● Medlemstal pr 31-12-2019

● Kontaktoplysninger på klubbens formand

● Kontaktoplysninger på klubbens DDGU-kontaktperson (hvis ikke denne er formanden)

I forbindelse med mesterskaber i 2020 (DM) er det stadig gældende, at en spiller skal have et gyldigt medlemskab af DDGU. I praksis betyder dette, at en spiller skal være medlem af en klub, der har tegnet medlemskab af DDGU. En spiller kan IKKE indmelde sig individuelt.

Indmeldelse i PDGA sker fortsat på individuelt plan og har som udgangspunkt ikke noget at gøre med DDGU. Bestyrelsen i DDGU opfordrer dog alle konkurrencespillere til at indmelde sig i PDGA.

For en god ordens skyld skal det nævnes at siddende bestyrelse i DDGU fortsætter som bestyrelse som minimum til førstkommende repræsentantskabsmøde, hvor alle, undtaget formanden, er på valg.

Bestyrelsen i DDGU vil gerne takke for opbakningen til den nye struktur. Det er vores opfattelse, at ændringerne har opbakning blandt et stort flertal af danske disc golf klubber.

Det er klubberne, der arbejder med at forbedre disc golf faciliteterne landet over. Det er klubberne, der udbreder kendskabet til sporten. Det er klubberne, der arrangerer turneringerne. Derfor er det helt naturligt også at sætte klubberne i centrum for organisationen på landsplan, i håbet om at klubberne i samarbejde med et forbund vil være i stand til at drive sporten fremad i Danmark.

Bestyrelsen i DDGU ser frem til en ny start i 2020 sammen med jer.

God vind

Bestyrelsen

Skulle nogen have spørgsmål vedr den nye struktur, så kontakt venligst formanden – Dennis Thygesen – på ​dennis@ddgu.dk​.

Referatet kan læses her og vedtægterne gældende fra 1. januar 2020 kan ses her