Danish Tour #4 i Aalborg – titlen skulle afgøres med eet kast

I weekenden blev 4. afdeling af Danish Tour afviklet i Aalborg. Det var Dinosaurs der var vært, og som sædvanlig var der ikke sparet på detaljen i arrangementet. Med en udvidelse til 20 huller var banen også blevet en god mundfuld for de fleste. Den lokale skole dannede ramme om tourneringscentralen, og en del spillere kunne også overnatte her.

Der blev spillet 2 runder lørdag og 1 runde + 10 hullers finale søndag inden titlerne kunne afgøres for weekenden.

De 77 spillere der stillede til start var godt udrustede med ekstra vanddunke til at klare sensommer-heden i bundgaardsparken.

Der var bred enighed i feltet om, at den udvidede bane var en god udfordring – alligevel var score-separationen ret lille i langt de fleste af divisionerne. Det var således kun i MA1 og MJ18 at der var mere end 6 kast mellem 1. og 2. pladsen.

I MP55 var der endda lighed om 1. pladsen efter de 3 første runder, og da der kun var 3 opstillede i denne division var der ikke nogen finale, men der skulle stadig spilles sudden death for 1. pladsen og trofæet mellem Arn Amossen og Erling Vestergaard – der blev Erling der her kunne rende med sejren efter 3 hullers omspil.

I MJ18 var der hele to friske fyre opstillede. Efter en lang weekend kunne Simon Sinning rejse trofæet for 1. pladsen.

I MA2 førte Troels Johansen rimeligt komfortabelt efter 1. runde, men allerede efter 2. runde kunne Morten Lund Kristensen puste ham rimeligt hedt i nakken, og således var der kun 1 kast mellem dem da de gik ind i finalen søndag. Her slog Morten igennem, og kunne med 4 komfortable kast ned til Troels løfte hans trofæ for 1. pladsen.

MA1 var en af de lidt mere ‘kedelige’ divisioner. Her kom Søren Handrup, og Søren så og Søren sejrede med hele 12 kast ned til Casper Reenberg på 2. pladsen.

I MP50 var der lighed for 1. pladsen efter 1. runde, men allerede efter 2. runde kunne Kjeld Bruun etablere dominans og endte da også med 1. pladsen efter 3 runder + finale – 6 kast ned til Martin Vennevold på 2. pladsen.

i FPO var Iben Blaabjerg og Lena Brammer lige på 2. pladsen efter Lydie Hellgren, og Iben og Lena gik begge en kanon finale, men kunne dog desværre ikke nå Lydie alligevel, der endte med 2 kast ned til Iben og Lena på den delte 2. plads.

i MP40 startede Al, ikke overraskende, ud med føringen, men måtte dog til sidst se sig slået med eet kast af Jacob Teglgaard.

I MPO var der også et velkendt battle hele weekenden mellem Kristian og Martin Spliid. I en neglebidder af en finale, hvor Martin fik kæmpet sig foran med et par kast, blev det hele dog afgjort på allersidste hul, da Martin som følge af et uheldigt drive, måtte kæmpe for overhovedet at komme til kurven. Kristian kunne derfor til sidst løfte trofået med eet kast ned til Martin.

Godt kæmpet alle sammen!

Weekendens resultater kan findes her: https://discgolfmetrix.com/928633 og PDGA-ratings findes her:  https://www.pdga.com/tour/event/42128

Den samlede point-stilling er opdateret og findes her: https://wp.ddgu.dk/?page_id=1951

Husk, at tour’en endnu ikke er ovre, og der er stadkg pladser at spille for. Sidste afdeling for i år er i Sorø, og tilmeldingen er stadig åben! – https://wp.ddgu.dk/?page_id=1866