Ny AM Tour på Sjælland

Disc Connection Danish Am Tour 2017 (DC D’Am Tour 2017) er et nyt initiativ fra Søren Ivø, der henvender sig udelukkende til Am-spillere. Den består af 4 delturneringer og man skal være Amateur-medlem af PDGA for at deltage.
Rækkerne der tilbydes er MA1 (Amateur Advanced – max. 935 i rating), MA2 (Amateur Intermediate – max. 899 i rating) og FA1 (Amateur Advanced Women).

Turneringsgebyr i alle turneringer er på 200 kr. og der får man en spillerpakke til en værdi af MINIMUM 200 kr. – primært ikke discs. Der vil være merchandise-præmier fra den producent, som også leverer spillerpakken, præmier til CtP og HiO og gavekort til Disc Connection til vinderen af hver delturnering.
Der vil også være præmier til den samlede vinder af hver række, som uddeles ved den fjerde og sidste delturnering (finalen).

Der spilles 2×18 huller fra gul tee for alle med en frokostpause imellem. Registrering mellem kl. 8:00 og 8:30, spillermøde kl. 8:45 og start kl. 9:00.

Læs mere på http://discconnection.dk/damtour og tilmeld dig på Scorekeeper – men skynd dig, hvis du vil være med fra starten: Første turnering er allerede d. 27/5 – i Helsingør