Tilmeldingen for Stage 1 til DM åbnet

DGA-Banner-logo

Så er der åbnet op for Stage 1 registrering til Danish Championships 2016 – Presented by DGA i Scorekeeper. Da systemet er nyt, kan det ikke udelukkes at der kan opstå små problemer. I så fald skriv gerne til formand@ddgu.dk, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe og løse problemerne. DM afholdes d. 24.-25. september i Valbyparken.

Hjemmesiden for DM vil gå i luften i løbet af få dage på DMiDiscGolf.dk
Der er mulighed for tilvalg af en varm ret til frokost inkl. sodavand. Det vil snarest blive opdateret hvad den varme ret vil være. Hvis du gerne vil vente med at bestille frokost til du ved hvad det er, så kontakt os på ovenstående e-mail efterfølgende for at tilføje frokosten. Der er dog ingen grund til panik sålænge vi er i Stage 1. Der er “kun” 60 spillere der i øjeblikket opfylder kvalifikationskravet.

Stage 1 er åben for spillere med en PDGA-rating på minimum 935 i Open, 900 i Master, 850 i Grandmaster og 700 for Junior og Women. AM-rækkerne åbner først i Stage 2.

Stage 2 åbner den 22. august kl 20:00, og Stage 3, hvor der ikke er kvalifikationskrav, åbner den 5. september kl. 20:00. Også selvom turneringen på daværende tidspunkt er fyldt. Spillere vil så blive skrevet på venteliste, hvor pladser tildeles efter hvornår de tilmeldt. Wildcards vil blive uddelt blandt spillere på ventelisten løbende. Der er ingen faste kriterier for uddeling af wildcards, som vil blive uddelt i samarbejde mellem TD og DDGU.