Preregistrering til EM er åbnet.

edgc2016_logoSom lovet, kommer her lidt mere info angående tilmelding og udvælgelsen af deltagere til EM i Oulu, Finland i August. Danmark har 12 pladser i alt, hvoraf den ene er forbeholdt Kristian Engsig-Karup, som er udpeget til kaptajn for den danske EM-trup. De øvrige pladser fordeles som udgangspunkt efter PDGA-rating på udvælgelsesdatoen. Dog forbeholder DDGU sig muligheden for at udvælge 1-2 af de bedste danske spillere i hver række, således at vi også kan sende spillere af sted i Dame-, Grand Masters og Juniorrækkerne. (De bedste Masters spillere, burde være gode nok til at kvalificere sig på baggrund af rating, men kan også udpeges af DDGU) De rækker der tilbydes til EM er: Open (MPO), Open Women (FPO), Masters (MPM), Grandmasters (MPG), Senior Grandmasters (MPS) og Junior (MJ1). Der tilbydes altså ingen amatørrækker, med undtagelse af Juniorrækken (MJ1, som er til og med 18 år). Tilmeldingsgebyret er €150 i alle rækker, undtagen Juniorrækken, som er “trophy only”, hvor gebyret  som er €50. DDGU betaler tilmeldingen for 1-2 deltagere i Juniorrækken, alle andre deltagere står selv for deres tilmeldingsgebyr, samt alle øvrige omkostninger.

Preregistreringen foregår via DDGU scorekeeper. Der betales et depositum på 250 kr., som fratrækkes registreringsgebyret, hvis man udtages. Spillere der preregisterer sig, men ikke udtages, får naturligvis deres depositum refunderet. Som udgangspunkt tilbagebetales depositum ikke, hvis man bliver udtaget og efterfølgende melder fra. Det resterende beløb for tilmeldingen skal betales hurtigst muligt efter udtagelsen. Preregisteringen lukker den 1. marts, og udvælgelsen foretages umiddelbart derefter. Den endelige registrering og betaling for den danske trup, skal foretages senest d. 23. marts, hvorfor betaling til DDGU, skal foretages i god tid inden da.

For at komme i betragtning, skal man naturligvis være medlem af DDGU, og man skal inden EM bestå PDGAs Officials Exam, der er en test i de officielle PDGA regler. (DDGU refunderer gebyret for prøven, når den er bestået.)

Se mere info på http://www.edgc2016.com, eller kontakt bestyrelsen eller Kaptajn Kristian Engsig-Karup hvis du har yderligere spørgsmål.